Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Poznej Peďák zblízka: přednášky pro uchazeče o studium

Poznej Peďák zblízka: přednášky pro uchazeče o studium

Zajímá tě studium na Pedagogické fakultě UK, ale nevíš, co od toho očekávat? Zažij výuku na vlastní kůži. Připravili jsme si pro tebe sérii přednášek z různých předmětů, díky kterým zjistíš, jestli tenhle studijní program splňuje tvá očekávání.


Přednášky ti nejen odkryjí oblasti, kterým se můžeš v rámci svého dalšího vzdělávání věnovat, ale také ti ukážou, jak vypadá studium na vysoké škole. Seznámíš se s prostředím, kde jednou budeš trávit následujících několik let a poznáš vyučující, kteří tě budou provázet tvým vysokoškolským životem.


Tak co, přesvědčili jsme tě?


Na přednášky je třeba se registrovat. Rozvrh předmětů najdeš v přihlašovacím formuláři zde.


Počet míst na jednotlivých přednáškách je limitován kapacitou místností, proto s přihlášením příliš dlouho neotálej. Pokud tě zajímá více studijních programů, můžeš se zúčastnit více přednášek.


Pokud budeš potřebovat omluvenku do své školy, oslov prosím studenty u vchodu do budovy. Navedou tě na studijní oddělení, které ti omluvenku vystaví.


V případě, že se nakonec nebudeš moci zúčastnit, prosíme o včasné odhlášení na e-mail pr@pedf.cuni.cz.



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

23.11 2023 11:50

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 27.04 2024 08:13 , © Univerzita Karlova v Praze