Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Site specific dramatická výchova

Site specific dramatická výchova

Milé studentky, milí studenti,


rádi bychom Vás srdečně pozvali k účasti na dalším ze série workshopů dramatické výchovy, které jsou určeny všem zájemcům z řad studentů učitelství 1. stupně ZŠ.


Připravované workshopy jsou vedeny odborníky na dramatickou výchovu, kteří působí v umělecké sféře, často jako pedagogové pražské DAMU. Lektoři, kteří mají bohaté zkušenosti v různých oblastech dramatické výchovy, Vás postupně seznámí například s loutkou a jejím využitím ve výuce, strukturovaným dramatem jakožto prostředkem výuky nejrůznějších školních látek nebo přednesem a jeho možnostmi při práci s dětmi prvního stupně.


Aktuálně se můžete těšit na workshop, který se bude konat v sobotu 16. 12. v 9:00 v R128 pod vedením Mgr. et MgA. Romana Černíka. Workshop bude zaměřen na Site specific dramatickou výchovu. Účast na workshopu pro Vás může být úžasnou příležitostí pro seznámení se se zajímavým typem dramatické výchovy, pro který se v učitelské praxi nachází mnoho využití.


Svůj zájem o účast na workshopu prosím hlaste předem na email: dramatickeworkshopy@gmail.com.


Těšíme se, že se s Vámi na dramatických workshopech potkáme!



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

5.11 2023 20:55

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 27.04 2024 08:13 , © Univerzita Karlova v Praze