Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Závěrečná konference projektu TAČR

Slovní úlohy jako cesta k integraci matematické, čtenářské a jazykové gramotnosti u žáků základních škol

Zveme vás na konferenci Slovní úlohy jako cesta k integraci matematické, čtenářské a jazykové gramotnosti u žáků základních škol, kterou pořádá katedra matematiky a didaktiky matematiky, katedra českého jazyka a katedra psychologie.


Cílem konference je představit odborné veřejnosti originální metodiku výuky slovních úloh, jež vznikla v rámci projektu TAČR TL03000469 a jež bude dána k dispozici učitelům. Během konference se účastníci seznámí nejen s principy, na nichž je metodika založena, ale také s poznatky z jejího použití ve školách v posledních dvou letech.


Konference je určena pro vyučující 1. stupně základní školy, pro vyučující matematiky a českého jazyka 2. stupně, pro didaktiky matematiky a didaktiky českého jazyka. Ačkoli bude umožněna online účast, velmi rádi se s Vámi setkáme osobně. Prezenční účastníci se mohou těšit na malý odborný dárek.


Registrační formulář na konferenci naleznete zde.




Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

1.09 2023 09:35

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 27.04 2024 08:13 , © Univerzita Karlova v Praze