Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Klíčová role učitele v rozvoji globálních a občanských kompetencí žáků

Klíčová role učitele v rozvoji globálních a občanských kompetencí žáků

Zveme vás na odbornou konferenci Klíčová role učitele v rozvoji globálních a občanských kompetencí žáků, která se koná 23. listopadu 2022 v Impact Hub.


Díky rostoucí globalizaci, zvyšující se migraci a tím i rozmanitosti ve společnosti v jednotlivých zemích i ve školách je role učitele klíčová pro rozvoj žáků jako globálních občanů, kteří mají kompetence orientovat se a odpovědně jednat v současném světě. Tato role ale může klást na učitele velké nároky. Cílem konference je proto představit, jak mohou učitelé vnášet do výuky globální témata a neposilovat tím stereotypní myšlení o rozvinutých a rozvojových zemích, jak se mohou s žáky bavit o migraci a zajistit, aby výuka byla protiváhou silným mediálním sdělením.


Na konferenci se můžete přihlásit zde


Bližší informace naleznete v pozvánce




Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

18.11 2022 10:13

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 27.04 2024 08:13 , © Univerzita Karlova v Praze