Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Smart Food: Jak omezit plýtvání potravinami

Smart Food: Jak omezit plýtvání potravinami

Zástupci projektu “Smart Food” představí na odborné konferenci řešení, jak u dětí a žáků z pražských základních škol změnit postoj k jídlu a odnaučit je plýtvat potravinami.


Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy ve spolupráci s Provozně ekonomickou fakultou Mendelovy univerzity v Brně vytváří pro žáky a učitele nové vzdělávací programy a interaktivní výuková média skrze platformu Futurebooks.


Omezení plýtvání jídlem je i jedním z cílů nově schválené Strategie Cirkulární Praha 2030 a Pražský inovační institut představí aktivity Prahy, které k jejímu naplnění směřují. Odbornou konferenci zahájí krátký briefing pro média.


Konference je možné se zúčastnit i online přes YouTube streaming. Odkaz na online streaming bude zaslán registrovaným zájemcům.


Konference se koná pod záštitou Ing. Petra Hlubučka, náměstka primátora HMP, a v rámci projektu Prague Smart Accelerator.


Registrujte se zde.


Diskuzi můžete online sledavat na tomto odkazu.


VSTUP ZDARMA

Program

Zahájení odborné konference

  • Ing. Petr Hlubuček (MHMP)

  • Ing. Zuzana Drhová, Ph.D. (Pii)

  • PhDr. Ing. Marie Vymazalová, Ph.D. (UK RUK)

  • prof. PaedDr. Michal Nedělka, Dr. (UK PedF)

Představení projektů

Projekt SMART FOODBc.

  • Bc. Igor Červený,

  • Ing. Lucie Veselá, Ph.D.

Projekt MENDELU

  • Ing. Lucie Veselá, Ph.D.

  • doc. Ing. Lea Kubíčková, Ph.D.

  • Ing. Martina Morávková, Ph.D.

Zachraň jídlo - Co se děje v oblasti plýtvání potravinami a kam se můžeme posunout dál?

  • Mgr. Anna Strejcová



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

16.02 2022 13:04

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 27.04 2024 08:13 , © Univerzita Karlova v Praze