Smart Food: Jak omezit plýtvání potravinami ****************************************************************************************** * Smart Food: Jak omezit plýtvání potravinami ****************************************************************************************** Zástupci projektu “Smart Food” představí na odborné konferenci řešení, jak u dětí a žáků z základních škol změnit postoj k jídlu a odnaučit je plýtvat potravinami. Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy ve spolupráci s Provozně ekonomickou fakultou Mende v Brně vytváří pro žáky a učitele nové vzdělávací programy a interaktivní výuková média sk Futurebooks. Omezení plýtvání jídlem je i jedním z cílů nově schválené Strategie Cirkulární Praha 2030 inovační institut představí aktivity Prahy, které k jejímu naplnění směřují. Odbornou konf krátký briefing pro média. Konference je možné se zúčastnit i online přes YouTube streaming. Odkaz na online streamin registrovaným zájemcům. Konference se koná pod záštitou Ing. Petra Hlubučka, náměstka primátora HMP, a v rámci pro Smart Accelerator. Registrujte se zde [ URL "https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A %2F%2Fcutt.ly%2FII3rzq8%3Ffbclid%3DIwAR2GPVby1RptOpbGakbUAirWJPMh- xR5p2K3v6kAKTdu1FbG27rEfjsp8bA&h=AT0-ilWwEkD8x80evz8unGzil_zZzNSn5fYTbYWqFTmD8t_pK W3gcnGgZT24VrrlsXkZWsPYwSPnt1i3yuvNyyQKS8h31xMSw6gGPNloDP9_8sfvouwZXbP&__tn__=q&am Diskuzi můžete online sledavat na tomto odkazu [ URL "https://www.youtube.com/watch? v=N9a19IL1EK8&ab_channel=Pra%C5%BEsk%C3%BDinova%C4%8Dn%C3%ADinstitut%28Pii%29 "] . VSTUP ZDARMA *========================================================================================= * Program *========================================================================================= ------------------------------------------------------------------------------------------ Zahájení odborné konference ------------------------------------------------------------------------------------------ • Ing. Petr Hlubuček (MHMP) • Ing. Zuzana Drhová, Ph.D. (Pii) • PhDr. Ing. Marie Vymazalová, Ph.D. (UK RUK) • prof. PaedDr. Michal Nedělka, Dr. (UK PedF) ------------------------------------------------------------------------------------------ Představení projektů ------------------------------------------------------------------------------------------ Projekt SMART FOODBc. • Bc. Igor Červený, • Ing. Lucie Veselá, Ph.D. Projekt MENDELU • Ing. Lucie Veselá, Ph.D. • doc. Ing. Lea Kubíčková, Ph.D. • Ing. Martina Morávková, Ph.D. Zachraň jídlo - Co se děje v oblasti plýtvání potravinami a kam se můžeme posunout dál? • Mgr. Anna Strejcová