Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Historicko-pedagogický webinář

Historicko-pedagogický webinář

V rámci projektu PROGRES Q17 Příprava učitele a učitelská profese v kontextu vědy a výzkumu zveme všechny zájemce z řad akademických pracovníků, studentů a odborné veřejnosti na webinář, kde přední odborníci přednesou příspěvky k výuce dějin pedagogiky, výuce antických dějin a k profesnímu životu učitelů na přelomu 19. a 20. století.


PROGRAM


  • 13:50 Technické informace (Karel Starý)

  • 14.00 Přivítání účastníků

  • 14:15 Co a proč rozvíjet v dějinách pedagogiky pro učitelské vzdělávání? (Tomáš Kasper, Jaroslav Koťa, Martin Strouhal, katedra pedagogiky FF UK)

  • 14:45 Proč i dnes učit antické dějiny? (Jana Kepartová, Jan Zdichynec, KDDD PedF)

  • 15:15 Čeští učitelé na přelomu 19. a 20. století – mimoškolní vzdělávání a učitelské porady (Jiří Pokorný, Magdaléna Pokorná, KDDD PedF)

  • 15:45 Diskuse

  • 16:00 Závěrečné shrnutí

(Po každém příspěvku bude poskytnut prostor pro diskusi)


Technické informace k webináři:

Doporučujeme stáhnout si aplikaci (https://zoom.us/download), která umožňuje plně využít všechny funkcionality této platformy. (Zoom je též funkční v mobilním telefonu (Android, Apple), případně i ve webovém prohlížeči, pokud si nemůžete nebo nechcete stahovat aplikaci. Odkaz na přímý vstup přes prohlížeč (Firefox, Chrome apod): http://bit.ly/HisPedZoom


Při vstupu přes aplikaci vyplňte:

  • Meeting ID: 948 1299 2204

  • Passcode: 236706


Vstup do online prostředí bude otevřen od 13:30, aby byl dostatek času vyřešit případné technické problémy. (Vstup do webináře bude umožněn i průběžně.)


Po přihlášení si prosím vyplňte jméno a příjmení. O slovo se během diskuse hlašte pomocí ikony modré dlaně, vyčkejte, až Vám moderátor udělí slovo a poté si nezapomeňte zapnout mikrofon. Budeme rádi, když si během webináře ponecháte zapnutou i kameru. Upozorňujeme, že webinář bude nahráván.




Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

13.01 2021 13:43

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 27.04 2024 08:13 , © Univerzita Karlova v Praze