Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Přednášky s Drosophilou: Život bez obalu

Skleněný hrnek na kávu, chleba ve vlastním pytlíku a nákup v zavařovačkách. Zní to možná zvláštně, ale Zerowaste je myšlenka, která hýbe světem. Protože ten nejlepší odpad je ten, který vůbec nikdy nevznikl. Pojďte se společně s organizací bezobalu.org podívat na to, jak lze předejít prognózám o tom, že v roce 2050 bude ve světových oceánech více plastových sáčků než ryb. Společně se podíváme na to, jak vypadá odpad průměrného obyvatele, jak ho lze zredukovat, jak se provozuje obchod bez obalů a jak se může zapojit každý z nás. Na samotnou přednášku bude navazovat workshop, kde všichni můžeme udělat první krok k Zerowaste. Bude možnost vyrobit si plátěnou tašku s vlastním designem a mnohem více. Přijďte a přesvědčte se.



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

1.04 2019 12:38

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 27.04 2024 08:13 , © Univerzita Karlova v Praze