Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Studentská konference KAJL

Jedná se o druhou Studentskou konferenci, která prezentuje úspěšné bakalářské a diplomové práce zpracované na Katedře anglického jazyka a literatury PedF UK. Přednášejícími jsou absolventi Bc. a NMgr. oborů, jejichž práce by díky svému výjimečně zajímavému zaměření a kvalitnímu způsobu zpracování mohly posloužit jako skvělý zdroj inspirace současným studentům, kteří se na závěrečné práce teprve chystají. Zároveň se také jedná o možnost další prezentace a zužitkování prací, jejichž kvalita odráží množství úsilí a času věnované jejich přípravě.

Koncepce konference vychází vstříc současným studentům, kteří se na zpracování závěrečných prací teprve chystají a měla by motivovat, ale rovněž poučit o tvůrčím procesu a jeho případných úskalích. Práce budou prezentovány v rámci jednotlivých tematických panelů ve stručných vstupech následovaných debatou se studenty a vyučujícími, což dává prostor Vašim otázkám týkajících se zaměření či zpracování prací.



Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

25.03 2019 10:12

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 27.04 2024 08:13 , © Univerzita Karlova v Praze