Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Březen 2018
Dětský uzel aktuálního dokumentu Staronový rektor Zima plánuje modernizaci Univerzity Karlovy

Univerzita Karlova (UK) se v nadcházejících letech chce zaměřit na svou modernizaci. Její vedení připravuje různé změny a novinky, které by měly školu více přiblížit prestižním světovým univerzitám a hlavně vzdělávání a vědě 21. století. Rozšířit by se měla například možnost distančního studia či využívání různých simulačních center.

Dětský uzel aktuálního dokumentu Právnická fakulta po letech zprovozní páternoster. Na opravu přispěli i studenti

Poněkud netradiční formu sponzorství zvolili na Právnické fakultě Univerzity Karlovy. Lidé zde mohli přispět na kabinky zdejšího páternosteru. Vedení tímto netradičním způsobem chtělo vybrat peníze na jeho opravu.

Dětský uzel aktuálního dokumentu Univerzita Karlova jako první získala institucionální akreditaci

Univerzita Karlova jako první vysoká škola v Česku získala institucionální akreditaci, kterou od roku 2019 zavádí loňská novela vysokoškolského zákona.

Dětský uzel aktuálního dokumentu Máme se dobře, buďme optimističtější

Česká společnost je pestrá a daří se jí dobře. To s sebou může nést menší zájem občanů o věci veřejné, což je velká škoda, říká rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima

Dětský uzel aktuálního dokumentu Rektorovo žezlo i Palachova aktovka

Univerzita pro letošní rok chystá dvě velké výstavy, při nichž se lidé projdou posledním stoletím a spatří korunovační klenoty školy.

Dětský uzel aktuálního dokumentu Univerzita Karlova otevře 7. dubna své sídlo veřejnosti

Univerzita Karlova v sobotu 7. dubna otevře své historické sídlo Karolinum veřejnosti. Připomene si tak 670 let od svého založení.




         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 16.05 2024 21:36 , © Univerzita Karlova v Praze