Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Soutěž vysokoškoláků ve vědecké odborné činnosti v didaktice matematiky

Sedmnáctý ročník česko-slovenské přehlídky SVOČ 2018 v didaktice matematiky se bude konat 8.–9.6.201á v Kostelci n. Černými lesy. Organizačně ho zajišťuje Katedra matematiky a didaktiky matematiky Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy ve spolupráci se SUMA JČMF a SMS JSMF.


V době, kdy nejsou jednotné plány vzdělávání učitelů matematiky na školách připravujících učitele a kdy na většině vysokých škol připravujících učitele průběžně probíhají výrazné změny v organizaci a obsahu studia, je pravidelné setkávání studentů nad studentskými pracemi mimořádně důležité.


V letech 2002 až 2017, kdy se konala SVOČ (Studentská vědecká a odborná činnost) v oboru Didaktika matematiky, se potvrdila potřeba a užitečnost česko-slovenské přehlídky prací studentů pro rozvoj studia učitelství matematiky (včetně učitelství pro mateřské školy a 1. stupeň základních škol a pro speciální pedagogiku).


Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

1.04 2018 10:51

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 27.04 2024 08:13 , © Univerzita Karlova v Praze