Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Únor 2018
Dětský uzel aktuálního dokumentu Na Albertově se bude bourat

Univerzita Karlova čeká na výstavbu dvou velkých budov, nazvaných Biocentrum a Globcentrum, které obohatí její kampus na Albertově. Jejich podoba vzešla z mezinárodní architektonické soutěže na dostavbu kampusu, jejíž výsledky vyhlásila univerzita před rokem. Vítězem se stalo studio Znamení čtyř.

Dětský uzel aktuálního dokumentu TOMÁŠ ZIMA: V týmu vás kývači nikam neposunou, chytřejší pomohou

Lékař, vědec, vysokoškolský profesor, dvojnásobný rektor Univerzity Karlovy a také šéf České konference rektorů Tomáš Zima reprezentuje to, čím se každá země pyšní, totiž vzdělanost, nejbystřejší mozky, tradici a kontinuitu hodnot.

Dětský uzel aktuálního dokumentu Pražačku čeká velká proměna

Betonový bazén na Pražačce sloužil plavcům už od druhé světové války. V sedmdesátých letech vložili správci areálu do původní betonové vany menší vanu ocelovou, ve které se návštěvníci koupaliště koupali až do loňské letní sezony




         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 16.05 2024 21:36 , © Univerzita Karlova v Praze