Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Letní škola historie

V roce 2017 se koná již 30. Letní škola historie. Těchto škol se účastní každoročně učitelé dějepisu, občanské výchovy i dalších předmětů ze základních škol, gymnázií a středních odborných škol z celé ČR. Na letních školách přednášejí naši přední historici i odborníci z jiných oborů, ať již z Univerzity Karlovy či jiných vysokých škol, z Akademie věd i dalších institucí.

Témata programu letní školy vycházejí ze dvou rámcových vymezení - jsou to významná historická výročí nebo aktuální tematika uvedená do historického kontextu. Přednášena jsou průřezově dějinami nově pojaté otázky a skutečnosti, které by učitele inspirovaly a kterými by mohli doplnit svoji výuku.

Pořadatelem LŠH je Ústav profesního rozvoje pracovníků ve školství Pedagogické fakulty, Letní školy odborně, koncepčně i organizačně garantují PhDr. Jana Kohnová, Ph.D. a Mgr. Barbora Holubová.




Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

30.06 2017 12:16

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 27.04 2024 08:13 , © Univerzita Karlova v Praze