Testovací web


  Rychlé vyhledávání


        DIYLab - Inovativní způsoby vzdělávání na vysoké škole

Seminář se zaměřuje na inovativní pojetí výuky vycházející z filozofie DIY. V rámci semináře bude vysvětlena samotná filozofie DIY, resp. DIYLab i hlavní principy, o které se opírá. Zařazení DIY aktivit do školního vzdělávání může být pro učitele výzvou věnovat hlubší pozornost vlastnímu procesu učení žáků, podpořit jejich autonomní učení

a využít znalosti, zájem a dovednosti žáků osvojené v průběhu jejich mimoškolních aktivit. Seminář se následně soustředí právě na představení pojetí projektu DIYLab a ukázky výukových aktivit vzniklých v rámci projektu vČR, Finsku a Španělsku.


Seminář se uskuteční v pondělí 21. listopadu 2016 v 15:00 - 16:30 ve Velkém sále, PedF, Magdalény Rettigové 4, Praha 1. V případě dotazů seobracejte e-mailem na PhDr. Petru Vaňkovou, Ph.D. ( ). Na akci se můžete přihlásit i prostřednictvím formuláře.


Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

1.11 2016 20:42

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 27.04 2024 08:13 , © Univerzita Karlova v Praze