Testovací web


  Rychlé vyhledávání


        Slavnostní konference k 70. výročí založení Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy

Cílem konference je připomenout významné výročí založení pražské pedagogické fakulty, jež je zároveň výročím začátku systematického univerzitního vzdělávání učitelů v českých zemích a na Slovensku. Na pozadí reflexe uplynulých dekád má konference poukázat na aktuální problémy přípravy pedagogických pracovníků, z nichž některé mají nadčasový charakter a širší společensko-politické kontexty. V neposlední řadě je cílem konference také referovat o vývoji pedagogických fakult v uplynulém desetiletí a nastínit jejich plány do budoucna. Konference nabídne svým účastníkům z řad akademických pracovníků, studentů i absolventů také příležitost ke společenskému setkání a kulturní zážitek v podobě koncertu. V rámci slavnostního shromáždění budou uděleny medaile Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy několika význačným osobnostem, které k rozvoji fakulty nemalým dílem přispěly.


Rámcový program


Registrace na konferenci




Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

14.11 2016 11:22

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 27.04 2024 08:13 , © Univerzita Karlova v Praze