Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Společný reprezentační ples PedF a FF UK

Společný reprezentační ples 2016 aneb FF UK a PedF UK na cestách

Tradiční – netradiční ples dvou fakult, na kterém nesmíte chybět! Můžete se těšit na velkolepou cestu kolem světa, která se ponese v duchu objevování cizích kultur. Čeká Vás večer plný dobré nálady, taneční hudby, vtipných scének, dobrého jídla a pití a bohaté tomboly. To vše a mnohem více bude možné zažít v Kongresovém centru na Vyšehradě ve středu 24. února 2016 od 20:00.



PROGRAM


Večerem Vás provede osvědčená dvojice Sára Drahokoupil Vidímová a Daniel Pražák. K tanci a poslechu Vám bude hrát kapela ZatrestBand a po půlnoci se o plesovou zábavu postará That Shy Band. Těšit se můžete na bohatý doprovodný program (scénky, kvízy nebo škola tance). Nebude chybět ani bohatá tombola! Afterparty - pozor změna! Místo klubu Hany Bany je pro Vás připravená afterparty v Madona music baru. Co Vás čeká? Dumpingové ceny alko i nealko nápojů a Oldies night!


PODROBNÝ ROZPIS


Více info o plese a vstupenkách ZDE.




Tento dokument ..    

Kontaktní osoba
pro tento dokument:


 

 

Tento dokument
ke stažení:


     ve formátu PDF
     ve formátu TXT

 

Poslední změna:

18.02 2016 15:47

 


         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 27.04 2024 08:13 , © Univerzita Karlova v Praze