Testovací web


  Rychlé vyhledávání


       Testovací události
Dětský uzel aktuálního dokumentu 2015 Allen Ginsberg Memorial Freedom Festival

Department of American Studies (Institute of International Studies FSS CU) is organizing a festival on the occasion of 50th anniversary of Allen Ginsberg´s visit to Prague.

Dětský uzel aktuálního dokumentu 2015 Allen Ginsberg Memorial Freedom Festival

KDE: Department of American

KDY: 1.1.2023

Studies (Institute of International Studies FSS CU) is organizing a festival on the occasion of 50th anniversary of Allen Ginsberg´s visit to Prague.

Dětský uzel aktuálního dokumentu Specifické potřeby hlasu pedagoga v procesu prezenční i distanční výuky

DOKTORANDI

Seminář nabízí základní ošetření hlasového projevu určeného pro prezenční výuku. Vzhledem k současným dynamickým proměnám podob komunikace jsou také kladeny specifické nároky na hlas pedagoga zprostředkovávaný on-line za přímé účasti studentů na pc, stejně

Dětský uzel aktuálního dokumentu Jak vést kvalifikační práce Bc. a Mgr. studentů?

DOKTORANDI

Jak je však možné k vedení prací přistupovat? Existují nějaké zásady, které je třeba dodržovat? Jak si rozvrhnout postup, komunikovat se studenty a dovést je k úspěšné obhajobě? Případně jak studenty na tuto obhajobu řádně připravit?




         
 

Pro zájemce o studium pořádá UK v týdnu od 13. do 17. února Informační týden. Webové stránky usnadní zájemcům orientaci v nabídce studia i podmínkách přijímacího řízení.

 

Komentáře a dotazy zasílejte z kontaktního formuláře, Poslední aktualizace : 27.04 2024 08:13 , © Univerzita Karlova v Praze