• Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Navigator

Aktuality

25. června 2024

Studenti z poděbradského střediska byli odměněni certifikáty, hudbou i přátelským rozloučením

Ve středu 5. června obdrželi studenti ze střediska Poděbrady certifikáty za úspěšné dokončení přípravných kurzů ÚJOP UK. Rozloučili se tak přímo na poděbradském zámku se školou, učiteli a spolužáky, se kterými strávili intenzivní studijní rok, v důstojné i dojemné atmosféře této jedinečné chvíle


Závěrečná slavnost ozvláštněná hudebním vystoupením stipendistů Yelyzavety Rafalske z Ukrajiny a Ivana Miliće z Bosny a Hercegoviny se za přítomnosti PhDr. Dany Hůlkové Nývltové, Ph.D., ředitelky ÚJOP UK, uskutečnila v komorním prostředí zámeckého sálu v Poděbradech. Tam třídní učitelé postupně ve třech skupinách předali studentům osvědčení o úspěšném završení jejich studia. Zvláštní ocenění získali v každé třídě dva studenti za nejlepší studijní výsledky a další nadstandardní školní i mimoškolní aktivity.





Za nejlepší střediskové výsledky závěrečné zkoušky obdrželi voucher na e-knihy Aliyev Movladiy z Kazachstánu a Alexandra Kuchsh z Kazachstánu. Na Viktoriii Shevchyk její dárek teprve čeká.


Cenu si převzali i výherci celoroční fotografické soutěže ÚJOP očima studentů. Timur Dostanov z Kazachstánu si za 1. místo odnesl voucher na večerní projížďku lodí s večeří pro dvě osoby, Helen Navarro López z Kuby jistě potěšil voucher do Národního divadla.


„Studenti sice opouštějí své studijní středisko, ale dveře poděbradského zámku jim zůstávají kdykoliv v budoucnosti otevřené,“ řekl na závěr vedoucí střediska v Poděbradech Mgr. Lukáš Vaňous a stvrdil tím jeho příjemnou, až rodinnou atmosféru.


Slavnostní charakter tohoto významného dne podtrhla i milá slova paní ředitelky ÚJOP, která se nejen rozloučila se studenty, ale poděkovala i celému lektorskému i administrativnímu týmu za celoroční práci a budování dobrého jména ÚJOP..



Chcete studovat na české vysoké škole zcela zdarma?

Potřebujete k tomu jen dvě věci – naučit se česky a připravit se na přijímací zkoušky

S obojím Vám pomůžeme v našich přípravných programech ÚJOP

Přihlaste se včas!





HTML galerie Zonerama
HTML galerie 1

Foto: Jan Malý

Sdílet na: